Zij gingen jou voor

En vertellen hoe kindervoedingsdeskundige Gerline hen geholpen heeft

Enthousiast en aanstekelijk

Niek en Lisanne, ouders van Loïs en Jefta

“Gerline bezit gedegen kennis over voeding en kan dit duidelijk en beeldend uitleggen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en haar praktische tips hebben ons geholpen om het ook in de praktijk te brengen. Het is een plezier om in dit proces met haar op te trekken.”

Een aanrader voor iedereen!

Hanneke, moeder van 5 kinderen

” Onlangs heb ik bij Gerline een bakworkshop gevolgd. Een aanrader voor iedereen die van bakken, gezonde voeding en gezelligheid houdt. Gerline vertelde ons op een aanstekelijke manier wat we onze kinderen aan gezonde producten kunnen voorzetten. Daarnaast hebben we lekkere en gezonde baksels gemaakt! Een echte aanrader!”

Meer energie voor de juf en de kids

Caroline, leerkracht PO
“Ieder jaar heb ik leerlingen in mijn klas die regelmatig klagen over buikpijn of hoofdpijn. Meestal denken we dan aan spanning (bijvoorbeeld m.b.t. het schoolwerk) en gaan we op zoek naar manieren om spanning te verminderen. Ook zie ik  kinderen die zich minder  goed kunnen concentreren.
Na een lezing van kindervoedingscoach Gerline bijgewoond te hebben heb ik geleerd dat een gezond voedingspatroon hier een grote invloed op heeft en mogelijk oplossingen kan bieden. Ik kan ouders aanraden zich te verdiepen in en meer te leren over wat hun kind passend bij hun leeftijd nodig heeft om te groeien. Gerline biedt modules aan die hierbij helpen. 
Ook heeft zij tips voor gezonde traktaties.
Wat zou het mooi zijn als zowel de juf als de kids meer energie hebben doordat we weten wat goed is om te eten!”

Wat een inzicht!

Mark-Jan en Marije, ouders van Fiene, Suze en Rivka

“Wat een inzicht krijg je van Gerline als je samen met haar je verdiept in wat voeding met je lijf doet, je darmen en je bloedsuikerspiegel: het totale plaatje. Je krijgt praktische, toepasbare adviezen om met simpele aanpassingen je voedingspatroon blijvend te veranderen. Ze brengt de kennis over op een ontspannen en rustige manier, zodat het goed te begrijpen is en je enthousiast wordt om ermee aan de slag te gaan.”

'Heerlijk' om naar te luisteren

Matthanja, leerkracht PO
“Gerline, een jonge moeder, enthousiast over gezonde voeding. Dat straalt ze uit.
Mijn ervaring is dat ‘gezonde voeding’ weinig aandacht krijgt op school. Wat de kinderen mee naar school krijgen, daar kan ik niet veel invloed op uitoefenen. Tijdens de workshop van Gerline heb ik geleerd waar ik wel invloed op heb als juf.
Gerline motiveert je om kritischer naar je eigen voedingspatroon te kijken. Als docenten moeten wij immers het goede voorbeeld geven. Maar dat hoeft niet met alleen maar noten; Om dat te onderstrepen had Gerline een tafel vol met lekkernijen staan.

Gerline heeft de volgende kwaliteiten waarom ik haar zou aanraden;

  • Brengt de informatie met goede onderbouwing
  • Geeft praktijkvoorbeelden
  • Praat rustig
  • Staat open voor verschillende vragen
  • Maakt de presentatie persoonlijk door eigen levensverhaal
  • Is aanstekelijk….

Na Gerline’s lezing zou ik haar graag uitnodigen om een gastles te komen geven in de klas, om de leerlingen meer te laten leren over gezonde voeding. Misschien met leuke, gezonde hapjes om te proeven?”